Szállás árak Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpont

Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpont

Címlap » Kecskemét » Kecskeméti szállások » Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpont » Adatlap

Nagyításhoz kattintson a képre!

Kedvezményes ajánlatok

Akciós hétköznapok
-12%
100% RELAX múzeumbelépővel - hétköznap 2 éjszaka, félpanzióval 2023-09-05 - 2024-12-29 között - Személyenként 1 alkalmas belépőjegy a Bozsó Gyűjteménybe
20 878 Ft /fő/éj-től
Akciós üdülés
-12%
100% RELAX múzeumbelépővel - üdülés 2 éjszaka, félpanzióval 2023-09-05 - 2024-12-23 között - Személyenként 1 alkalmas belépőjegy a Bozsó Gyűjteménybe
20 878 Ft /fő/éj-től
Nyugdíjas
-12%
100% RELAX múzeumbelépővel - senior 2 éjszaka, félpanzióval 2023-09-05 - 2024-12-23 között - Személyenként 1 alkalmas belépőjegy a Bozsó Gyűjteménybe
20 878 Ft /fő/éj-től

Egyedi ajánlatkérés

Dátum szerint legkedvezőbb
-12%
Kérje dátum szerint legkedvezőbb ajánlatunkat! 1 éjszakától - Bármely elérhető időszakra és ellátás típusra elkészítjük Önnek kedvezményes ajánlatunkat
szolgáltatások
  • Általános szolgáltatások
    Konferencia terem, Étterem, Drink-bár
  • Szolgáltatások a szobában
    Fürdőszoba, TV, Internet csatlakozás (WiFi), Minibár (kávé- és teafőző), Szobaszéf
  • Szépség szolgáltatások
    Szauna (gőzfürdő és relaxációs szoba), Hidromasszázs, pezsgőfürdő
  • Sport szolgáltatások
    Hideg vizű fedett medence, Edzőterem

Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpont

A fővárostól alig egy óra autóútra, Kecskemét belvárosától pedig pár perc sétára található Magyarország első Four Points by Sheraton szállodája, a város egyik legkedveltebb helye. Ismerje meg a környék kulturális értékeit, vásároljon, sportoljon, vagy csak pihenje ki fáradalmait.

Szálloda

A 136 szoba minden igényt kielégítő, kényelmes berendezésű, közöttük 5 classic és egy penthouse exkluzív lakosztály került kialakításra. Minden szoba mágneses beléptető rendszerrel ellátott és minibárral, kávé- és teafőzővel felszerelt. A lakótérben laptop méretű digitális széf, 40”-os nagyképernyős televízió található. Az egész szálloda területén ingyenes a WIFI csatlakozás, a lobbyban pedig internetezésre is alkalmas számítógépek és nyomtatók találhatók. Az épületben lift könnyíti meg a közlekedést, szórakozási lehetőségként pedig a bárban egy csocsó asztal áll rendelkezésre. A szállodához 100 férőhelyes kültéri parkoló tartozik.

Konferencia

A konferenciaközpont összesen 1400 m2-en egy 450 fő befogadására alkalmas 3 részre osztható Bálteremmel és 6 kisebb szekcióteremmel várja vendégeit. A szálloda ideális helyszíne konferenciáknak, tréningeknek, üzleti tárgyalásoknak, esküvőknek egyaránt. A termek mindegyike a mai kor követelményeinek megfelelően internettel, audiovizuális eszközökkel felszerelt, melyek egy része saját terasszal vagy tetőterasszal rendelkezik.

Gasztronómia

A stílus egy étterem tekintetében azt jelentheti, hogy egyszerre tud modern és klasszikus, hagyományokra épülő és stílust teremtő lenni. Tiszteli és a legnagyobb mértékben a hagyományokra helyezi alapjait, ugyanakkor mindig teljesen szokatlanul tud vendégeinek újdonságot is nyújtani.
A BISTORANT étterem ezeknek a gondolatoknak a szellemében működik napról napra. Megvan bennük az a kettősség, ami éttermünk stílusát adja. Egyszerre ragaszkodik a tradíciókhoz, de ugyanakkor szakít is a hagyományokkal. Ha csak egy italra vágyik, térjen be a lobby bárba, a Best BrewsTM program keretében és napi italakcióinkkal várja a vendégeket.

Speciális figyelem

Amennyiben bármilyen ételallergiával él vagy speciális étrend szerint, úgy kérésére az étterem annak megfelelően készíti el ételét.

Esküvő

Tökéletes helyszínt kínál a nagy napra a hotel bálterme, körasztalos terítéssel 240 főig a hozzá kapcsolódó Foyerrel. A 2. emeleti különterem a hozzá tartozó tetőterasszal 40 főig tökéletes kisebb esküvő megrendezésére. Esküvői ebéd vagy vacsora esetén 150 főig a BISTORANT étterem is ideális. Jól képzett szakmai csapat biztosítja, hogy az ünnepélyes alkalom emlékezetes legyen. A hotel az ifjú párnak a nászéjszakára egy Classic szobát biztosít, a násznép számára kedvezményes szobaárakat.

Relaxáció, kényeztetés felsőfokon

A szálloda legfelső szintjén kialakított wellness részlegben úszómedence, jacuzzi, szaunák, gőzfürdő és relaxációs szoba segíti egy fárasztó nap után a feltöltődést. Az egész nap nyitva tartó fitness terem kellemes kikapcsolódást kínál a sportot kedvelők számára.

Mindig a legjobbat

Minden, amire Önnek szüksége lehet, a Four Points by Sheraton Kecskemét hotelben megtalálja magas minőségben, elérhető áron. Hangulatos szobák, gazdag büféreggeli kínálat, friss kávé és udvarias kiszolgálás. Mindehhez ingyenes internet, ásványvíz bekészítés és kiváló gasztronómia társul.
Az oldalon és kiadvanyainkban talalható árak tajekoztató jellegűek, ajanlattételnek nem minősülnek. Az oldalon előforduló esetleges hibákért, elírásokért, pontatlanságokért, felelőséget nem vállalunk.
A szálláshelyek esetenkénet naponta változó árakat alakalmaznak. Pontos árakért érdeklődjön és kérje előzetes kalkulációnkat.
Szállás info
  • STÍLUS
    Wellness, Gyermekbarát, Városlátogatás, Rendezvényhelyszín
  • TELEPÜLÉS
    Kecskemét
  • SZÁLLÁS TIPUSA
    Hotel
  • CÍM
    6000 Kecskemét, Izsáki út 6.
  • NYITVATARTÁS
    01.01-12.31
További találatok: 5 | | |
Település ismertető
  • Kecskemét

    Az Alföld minden szépségét és értékét magában rejtő Kecskemét - Bács-Kiskun megye székhelye - Magyarország...