Kecskeméti Téli Fesztivál és Karácsonyi Vásár Kecskemét

Nagyításhoz kattintson a képre!

Kecskeméti Téli Fesztivál és Karácsonyi Vásár

A Kecskeméti Téli Fesztivál helyszíne a város történelmi főtere november 25-től az új év első napjáig.

ADVENT-KECSKEMÉTI TÉLI FESZTIVÁL
Kecskemét Főterén, a Hirös Agóra Nonprofit Kft. szervezésében
„Minden napra ajándék”

Az Advent- Kecskeméti Téli Fesztivál helyszíne Kecskemét történelmi főteréhez, híres épületeihez és intézményeihez kötődő rendezvény, az ünnepvárás meghittségét, fényeit megmutató alkotó közösségek részvételével - a különböző művészeti ágak bemutatkozásával – történő művészeti és kulturális rendezvénysorozat. A fesztivál napjainak mindegyikén szeretnénk kulturális ajándékot átnyújtani a kecskeméti lakosoknak, az ünnepekkor hazalátogatóknak, a vendégeknek.

A kézműves és hungarikum vásárokat, a téli ünnepkörhöz kötődő népi és polgári szokásokat, rituálékat, hagyományokat továbbra is folytatjuk. Oktatási intézmények, civil és jótékonysági szervezetek együttműködésével is erősítjük a közösségi összetartozást. A művészet különböző ágai – tárgyalkotó művészettől az előadó művészeten át, a komoly és könnyű műfaj képviselőit meghívva, az egészen pici gyermekektől az idősebb korosztályra is gondolunk. A programok nem csak az adventi gyertyagyújtás napjaira korlátozódtak majd. Természetesen lesz karácsonyi vásár és jégpálya is.

Minden napra jut ajándékműsor, program a kicsiktől az idősekig, mindenkinek. Fények és színek, élményekben, meghittségben gazdag műsorok várják az adventi időszakban a főtérre látogatókat.
December 9.
Luca tánca és Boszorkányszombat
  

Települések Kecskemét közvetlen közelében

Program info
Programtípus
  • Kulturális programok, Családi programok
helyszín
  • Dél-Alföld, Belváros
Település ismertető
  • Kecskemét

    Az Alföld minden szépségét és értékét magában rejtő Kecskemét - Bács-Kiskun megye székhelye - Magyarország középső részén, Budapesttől mintegy 85 km-re található.

Szállások Kecskemétenés környékén


Telefon: (+36) 1 255 2200
hétfő-péntek 9-17 óráig
E-mail: info@utisugo.hu